Aiga> Tala Fou> Mamanuina ma faapipiiina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga

Mamanuina ma faapipiiina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga

June 05, 2024

I totonu o fesootaiga, o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o se mea taua meafaigaluega, o loʻo tauaveina ituaiga uma o fesoʻotaʻiga meafaigaluega ma le eletise. O le faʻamaumauga ma faapipiiina o fesootaiga i luga o fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo e aafia ai le malosi ma le faʻatuatuaina o fesoʻotaʻiga. O lenei pepa o le a faʻailoa mai ai le mamanu ma faʻapipiʻi o fesoʻotaʻiga fesootaiga.

1. Fuafuaina o fesoʻotaʻiga fesootaiga

I le fuafuaga o fesoʻotaʻiga kanetineta, o vaega nei e iloiloina tele:

(1) Fualaʻau Faʻatagaina: O faʻamatalaga faʻapitoa a le Fono Faʻatonutonu e aofia ai le lautele, maualuga, loloto ma faʻapipiʻi masini. E tusa ai ma le tele o masini ma manaʻoga mana, filifili le Faletupe talafeagai.

(2) Faʻataʻitaʻiga Veveapu vaʻa: O le Faʻalaʻu na faʻatupuina e mea faigaluega i totonu o le fesoʻotaʻiga i totonu o le fesoʻotaʻiga e tele, ma o le manuia o le vevela faʻafitauli o loʻo manaʻomia. Faʻatatau tele Shimment SCECH SCECE EKOTO e iloilo le gaioiga o loʻo faʻagaioia, pei o le tulaga o le faʻaaogaina o le autasi eletise o le permulm e sili atu o le vevela o le penima.

communication cabinets

(3) Faʻataʻitaʻiga puipuia: O fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga e manaʻomia le iai o se ituaiga puipuiga e puipuia ai meafaigaluega mai faʻamanuiaga a le atunuʻu. E mafai ona faʻaaogaina ni kapeneta ma isi nofoaga faʻapitoa a le Kaleti.

(4) Pulega Maualuga: O fesoʻotaʻiga fesootaiga e manaʻomia e maua ai le malosiaga faʻaleoleo, ma foliga faʻatonutonu. O fesoʻotaʻiga faʻatonutonu eletise ma isi mea faigaluega e mafai ona faʻaoga, e ala i le eletise sui o le a liua mai A malosiaga i le mana o loʻo i ai i fesoʻotaʻiga.

2. Faapipiiina o fesoʻotaʻiga fesootaiga

O le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga e manaʻomia e le Kapeneta, ina ia uaʻi atu i vaega nei:

(1) Nofoaga Filifilia: O le Faʻamatalaga a le Kapeneta e faʻatuina i se mago, faʻauia o le vaipanoa, tagaloto fua, ma mamao atu mai le vevela ma vai punaoa.

(2) Fualaau Fono: O le Kamupani a le Faʻatalanoaga e mafai ona faʻapipiʻi i le ala o fola o le po o le pa. O le teuina o le fola o le fola i le fofoga o le fofoga o le fofoga o le fofoga o le fogafale i luga o le eleele e faʻapipiʻi ai le faavae ma le puipui, puipui puipui e manaʻomia ona tatalaina i luga o le pa ma ua taofia le kapeneta.

(3) Faʻauluulu: O fesoʻotaʻiga fesootaiga lelei e faʻamaumau ai le saogalemu ma le puipuia o meafaigaluega.

(4) Pulega Lagolago: Ole fesoʻotaʻi e manaʻomia e le Kapeneta uaea lelei ile agavaa e faʻatinoina ia tumau le faʻagaioiga masani ma le tausiga o masini.

(5) ModerD: Fesootaiga pepa e manaʻomia le tausiga faifai ma faʻamamaina ina ia mautinoa le taotoga masani o mea faigaluega ma faʻalauteleina le ola tautua.

I se faapuupuuga, o le mamanu ma faapipii o fesoʻotaʻiga e manaʻomia e mafaufau i ni vaega o vaega e tele i le tele o vaega, malosi, puipuiga, cale maopoopo ma tausiga. Naʻo le mafaufauina atoatoa o nei mea i le mamanu ma faʻapipiʻi faiga e mafai ona faʻamautinoaina le fesootaiga o fesootaiga.

Faafesootai matou

Author:

Ms. Zhong

Phone/WhatsApp:

++8615889340039

Faʻailoa Mea
You may also like
Related Categories

Imeli i lenei tagata faʻasoa

Mataupu:
Imeli:
Savali:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Faafesootai matou

Author:

Ms. Zhong

Phone/WhatsApp:

++8615889340039

Faʻailoa Mea

Puletaofia © Copyright © 2024 Shenzhen Jingtu Cabinet Network Equipment Co., LTD Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu